At just 30 years of age, chef Matthias Marc expresses his bold, creative vision in the kitchen of the 1 Michelin-starred restaurant Substance. A native of the Jura region, he has proved his worth in prestigious establishments working with star chefs before making a name for himself as a finalist on the TV show Top Chef. The chef sublimates exceptional raw materials into distinctive, aromatic, delicate, and surprising flavors. His cuisine delights in creativity, with graphics, textures, and thought through to the smallest detail.
弱冠30歳のシェフ マチアス・マルクは、ミシュランガイドで1つ星を獲得しているレストラン「シュブスタンス」の厨房でその大胆かつ創造的なビジョンを表現している。 ジュラ地方出身の彼は、有名シェフと共に働き、一流の厨房で実力を証明した後、人気テレビ番組「トップシェフ」のファイナリストとして名を馳せる。 優れた素材を芳醇、繊細で驚きに満ちた特徴的な味へと昇華させる彼の料理は、生き生きとして細部まで質感にこだわりがあり、創造性に溢れている。