Erwan LEDRURestaurant “CONTRASTE”

In the heart of Paris, in the 8th arrondissement, Erwan Ledru is at the helm of the kitchen of his restaurant "Contraste", hand-in-hand with his childhood friend Kevin de Pore. Two chefs, two personalities, offering a subtle land-sea cuisine reflecting their respective origins and backgrounds. Their friendship, which began during their studies at Ferrandi Paris, was crowned by the award of a first Michelin star in 2022. Prior to this great success, Erwan Ledru worked in the kitchens of prestigious establishments such as Le Meurice Lasserre and Le Rech, before becoming sous-chef at Arnaud Nicolas.

パリの中心部8区、エルワン・ルドリューは幼なじみのケヴィン・ド・ポアと手を携えて、レストラン「コントラスト」の厨房を切り盛りしている。二人のシェフ、二人の個性が、それぞれの出自と背景を反映した繊細な陸海空の料理を提供する。フェランディ・パリで学んだ2人の友情は、2022年のミシュラン1ツ星獲得という栄冠に輝いた。この大成功の前、エルワン・ルドリューはル・ムーリス・ラセールやル・レッシュといった一流店の厨房で働き、その後アルノー・ニコラの副料理長になった

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