Tom MEYERRestaurant "GRANITE"

A native of the Jura region, Tom Meyer quickly climbed the ladder, from Anne-Sophie Pic in Valence, via Lameloise with Eric Pras, then L'Hôtel de Ville de Crissier with Benoît Violier and Franck Giovannini, to finally joining the Eclore group and reaching the stars: his first in the Michelin Guide in March 2022. The restaurant Granite's chef and associate, Tom Meyer, was awarded the title of Meilleur Ouvrier de France on November 17, 2022.

ジュラ地方出身のトム・メイヤーは、ヴァランスのアンヌ・ソフィ・ピック、ラムロワーズのエリック・プラのもとで急速にキャリアを築いた後、クリシエの「ロテル・ド・ヴィル」へ行く。ブノワ・ヴィオリエやフランク・ジョヴァンニーニのもとでさらに経験を積んだ後「エクロール」グループに加わり、2022年3月に初めてミシュランガイドの星を獲得する。レストランのシェフであり経営者でもある彼は、2022年11月17日にMOF(国家最優秀職人章)を受章した。

このページをシェアする Share on FacebookShare on TwitterShare on Linkedin